22 лютого 2019 року на базі КУ «Бериславська ЦРЛ» за участю керівників Бериславської районної державної адміністрації, Бериславської районної ради, медичних працівників КУ «Бериславська ЦРЛ» та КНП «Бериславський РЦ ПМСД», представників освіти, соціальних служб, ветеранських організацій та громадськості відбулась зустріч з директором Департаменту охорони здоров'я, депутатом Херсонської обласної ради  Короленко Віктором Миколайовичем.

 

В ході зустрічі Віктор Миколайович розповів про досягнення в галузі охорони здоров’я в процесі реформування за 2018 рік. Особливу увагу приділив питанням розвитку Бериславського госпітального округу та розвитку медицини в сільській місцевості (побудови та реконструкції сільських амбулаторій, забезпечення сільських лікарів медичним автотранспортом).

 

 

Також Віктор Миколайович Короленко приділив увагу обласній програмі боротьби з онкологічними захворюваннями, яка нещодавно була ухвалена депутатами обласної ради та передбачає підвищення доступності медичної допомоги онкологічним хворим.

Зустріч вцілому пройшла в теплій, дружній атмосфері. Підвівши підсумки роботи за 2018 рік намічені цілі щодо подільшого реформування галузі охорони здоров’я на 2019 рік. По закінченню зустрічі Віктор Миколайович, як депутат обласної ради провів прийом громадян з особистих питань.